Familiekonsert

Familiekonsert - Nordmørsk Gatefest

Lørdag 29. april kl. 16.00 rett etter at markedet på Nordmørsk Gatefest er stengt blir det for første gang arrangert en stor gratis familiekonsert. Vi setter opp stor scene i Knuts Siems gate, ved biblioteket, der du kan oppleve noe både for store og små. Vi har noe for alle aldre!

PROGRAM

Tea Lucy med Robin Mathisen

Tea Lucy er en 20 år gammel artist, låtskriver og multi-instrumentalist fra Averøy. Inspirert av artister som Ed Sheeran, Taylor Swift og Elton John skrur hun opp volumet på alle følelser med historiefortellende, ærlige tekster og en særegen stemme. Allerede i 2017 ble debutsingelen «The Fight» anbefalt og spilt på NRK P3 Urørt, og Tea imponerte samme år stort da hun varmet opp Telenor Arena med Loop-Station før MGP jr. Etter et år på Stargate-skolen LIMPI i Lillehammer, mange timer i studio og over 200 konserter har Tea flyttet til Oslo, og lar seg inspirere av hverdagen i en ny by. Oppvokst i havgapet på Averøy tar artisten med seg følelsen av råhet og sårbarhet man finner langs kysten og kombinerer det med moderne pop og storbyimpulser. Tea Lucy legger nå frem et jordnært live-show med gitarsentrert pop på både norsk og engelsk med helt nye sanger som ikke enda er sluppet

Tea har med seg Robin Mathisen på gitar, bass og koring.


BlimE!-dansen med barn fra  Allanengen barneskole

BlimE er en antimobbekampanje som går ut på at barn over hele landet får mulighet til å lære seg en sang og en dans som alle fremfører samtidig på et bestemt tidspunkt. Temaet for årets sang er at man er god nok som man er.

Bli med Ellie og Timba og kast deg ut i dansen. De vil starte med sin egen dans "Kom og dans!"

Christiansund Dansekompani og ungdomskompani

Christiansund  Dansekompani.  Dansekompaniet og Ungdomskompaniet er en del av Operaens ballettsenter. De vil levere et forrykende danseshow for alle fremmøtte i vårsola.

Villrosa

Villrosa består av musikere med totalt ulik bakgrunn, men med litt finklipping, et par grønne fingre, og litt gammeldansk, skøyt VILLROSA fart i 2012 og endte opp som et musikalsk prosjekt med to bein.

Så det er bare å glede seg!


Stian Åkvik

Stian Åkvik fra Kristiansund ble virkelig kjent i TV2 suksessen The Voice der han gjorde det veldig bra i den videre utvelgelsen. Siden har han hatt en rekke konserter rundt om.. Mannen med den fabelaktige stemmen kan du høre på familiekonserten denne lørdagen. 

En lille pose Kim Larsen

En lille pose Kim Larsen
Med utgangpunkt i det fantastiske livealbumet «En Lille Pose Støj» utgitt i 2007, - er dette bandprosjektet satt
sammen for å hylle «levemannen», den folkekjære artisten og mennesket Kim Larsen.
I tillegg til låter fra dette albumet spilles også låter fra hele Kim Larsens karriere, som strekker seg helt fra slutten av
60-tallet med Gasolin, og frem til hans bortgang i 2018. Vi får her et lite utvalg. Hele konserten kan oppleves på Hjørnet fredag og lørdag kveld.

Sponsorer